Gode tekster pakket ind i høj musik

’We Are Messengers’ er egentlig et irsk band, som i 2015 fik gang i karrieren i USA og derfor nu betragtes som et amerikansk band. Bandet har 4 medlemmer med Darren Mulligan som frontfigur, og det var ham, der startede det hele. De har udgivet tre albums og en EP, og dette er altså det fjerde album i rækken. Bandet har 1,8 millioner lyttere pr. måned på Spotify og har været nomineret som Årets nye artist i 2016. Stilen er rock/pop.

At de hedder ”We Are Messengers”, tænker jeg ikke er nogen tilfældighed, for dette band er absolut en budbringer for Gud. Teksterne handler om håb, glæde, fred og tryghed i Gud, uanset hvad livet bringer. Der er meget trøst at finde, og det passer fint med deres vision om at nå ud til de ufrelste og outsiderne. Solisten Darren Mulligan har en god stemme og gør det godt.

Når det så er sagt, så er jeg ikke specielt begejstret for dette album, og det kommer nok ikke til at ligge på min playliste. Jeg synes, at mange af teksterne drukner i høj musik og guitar. Det gør, at det let bliver et album, som bare kører i baggrunden, hvor det bliver lidt ”mainstream”, som så meget andet musik. Det er svært at høre, hvad der bliver sunget, medmindre man virkelig sætter sig og lytter eller finder sangteksterne på nettet. Det er lidt synd, da der, som nævnt, er rigtigt mange gode tekster.

Nu er dette mit første kendskab med bandet og dets musik, så dette er min personlige oplevelse af albummet. Giv dem et lyt, hvis du er nysgerrig, og så kan det være, at du får en helt anden oplevelse end jeg.

Kunstner: We Are Messengers
Titel: Where The Joy Is
Genre: Rock/Pop
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester