Bibelcamping erstattes med tre dages sommermøder

Valby Bibelcamping har i år erstattet den traditionelle bibelcamping med tre dages sommermøder. Foto: Valby Bibelcamping

Udvalget bag bibelcampingen i Valby i Nordsjælland har i år valgt at aflyse bibelcampingen, fordi der mangler frivillige.

Bibelcampingen i Valby har i mange år været til stor glæde og inspiration for mange campister, skriver Indremission.dk. Men det kan ikke lade sig gøre i år, oplyser Kai Lund fra bibelcampingudvalget: ”Vi har set os nødsaget til at aflyse bibelcampingen, fordi vi mangler frivillige hænder,” siger han. Udvalget havde ellers gjort alt for at forhindre, at de måtte droppe bibelcampingen i år.

”Vi har undersøgt, om vi kunne finde nogle frivillige til at træde ind i udvalget, men det har vi ikke fundet. Vi er så få tilbage, at vi ikke kan magte opgaven med at stå for en hel bibelcamping,” forklarer Kai Lund.

Tre sommermøder

I stedet har udvalget valgt at arrangere tre dage med sommermøder på Nordsjællands Efterskole i uge 31. ”Det er en fattig erstatning for bibelcampingen, men vi gør det i et forsøg på ikke at lukke helt ned,” siger Kai Lund. Han oplyser, at man kan se programmet for sommermøderne på valbybibelcamping.dk. Samtidig oplyses det, at alle interesserede indbydes til et møde den 9. oktober om fremtiden for Valby Bibelcamping.

I august 2021 gennemførte Valby Bibelcamping tre ”teltmøder” på Nordsjællands Efterskole. Men dengang var årsagen coronapandemien.