Familielejr med fokus på at finde balancen

Roy og Laney Hitchman fra hhv. Wales og Nordirland arbejder som missionærer i Ungarn og hele Europa. Ud over at tilbyde kurser og hjælp til ægtepar og familier arbejder de med at oprette et kristent fællesskab mellem ungarske kristne og internationale studerende.

Foreningen Familier På Vej afholder sin årlige familielejr i uge 30 (fra den 24. til den 29. juli) på Ålborg Efterskole i Hals.

Familielejr 2024 er for alle og har som altid et fokus på relationer, familieliv og ægteskab. Der vil være undervisning, leg og sjov, lovsang og fællesskab for alle aldersgrupper. Det er muligt at overnatte på værelser eller i medbragt telt eller campingvogn. Der er fuld forplejning, men vi hjælper hinanden med de praktiske opgaver, skriver FPV i en pressemeddelelse.

Undervisningen

Missionærparret Roy og Laney Hitchman har stor erfaring med at arbejde med familier, ægtepar og singler i mange kulturelle sammenhænge og situationer under mottoet Reach, Restore, Ressource. Parret bor i Ungarn, hvor de både arbejder lokalt i kirker og i studiemiljøer samt tilbyder undervisning og coaching over hele verden. De fleste kender nok til, at livet kan være noget af en balancegang. Der er mange bolde, der skal holdes i luften. Arbejde, skolegang, familie, fritidsaktiviteter, kirke osv. Nogle gange skal der ikke så meget til, før tingene kommer ud af balance, eller at læsset måske vælter helt.

– Hvordan undgår man at komme dertil, og hvad gør man, hvis livet bare føles som en vippe, der ikke bevæger sig? Det vil være omdrejningspunktet for undervisningen på Familielejr 2024.

Ungdomsfællesskab

Lejren har tradition for at have et stærkt ungdomsfællesskab. De ældste vil deltage i undervisningen for voksne, men det er også muligt at samles i grupper, der matcher ens egen aldersgruppe, hvor de unge vil få mulighed for at få undervisningen sat i et relevant perspektiv.

Tilmelding m.m.

På Familier På Vejs hjemmeside (fampv.dk) kan man finde mere information om tilmelding, priser og rabatmuligheder for nygifte og førstegangsdeltagere. Kontakt evt. Jens Skov på jens@fampv.dk, hvis der er yderligere spørgsmål.