Sommerstævne på Falster afholdes på nyt kristent hotel

Lotte og Claus Jensen har oprettet den forening, der står bag Det Kristne Feriehotel i Holeby. Foto: Privat

Når sensommerstævnet på Falster løber af stablen fra 26. juni til 2. august kommer det til at foregå på et nyt, kristent hotel i Holeby på Falster.

Arrangørerne kalder det en ny mulighed for at deltage i et kristent sommerstævne på en anderledes afslappet måde. Sommerstævnet er arrangeret af det nyoprettede Kristne Feriehotel i Holeby på Falster i samarbejde med Den Frie Kirke og Det Kristne Feriehotel på Bogø. På sommerstævnet vil der være lovsang, prædikener, seminarer og masser af tid til fællesskab og hygge. De annoncerede talere er Pastor Maksymilian fra Warszawa i Polen, Henrik Ø. Csizmadia, der er præst i OMEGA Kristent Center i Thisted, Kim og Joanna Jørgensen, der er præstepar i Den Frie Kirke i Bogø og Gunhild Pohl, der er leder i Den Frie Kirke i Bogø, og sidst, men ikke mindst, Benny Mikkelsen, der er tidligere kaptajn i Frelsens Hær.

Gratis stævne

Tilmelding foretrækkes før 16. juli, men ingen bliver afvist, skriver arrangørerne. Man kan få et værelse på stedet, så længe der er ledigt, eller man kan selv have telt eller campingvogn med. Selve stævnet koster intet, men der vil være kollekt. Der tilbydes mad gennem hele ugen. Mad morgen, middag og aften samt aftenkaffe kan købes for 695 kr.

Ny forening

Det Kristne Feriehotel i Holeby er en frivillig forening, startet og drevet af Lotte og Claus Jensen, der brænder for de udsatte og ramte mennesker. Foreningen skriver om sig selv, at de vil støtte den trætte og udmattede med en seng at hvile ud i, give den tørstige vand at drikke og støtte den sultne med et måltid. Alt dette gøres og drives ud fra kristne værdier med respekt for det enkelte menneske og deres ståsted i livet.