Stor støtte til MF – men der mangler stadig 377.000

Fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen glæder sig over den store støtte til Menighedsfakultetet, som er kommet ind i maj og juni.

Ved indgangen til maj stod Menighedsfakultetet overfor den store opgave at indsamle 2 millioner i maj og juni, hvis regnskabet ikke skulle ende med et underskud. Indsamlingen er gået godt, men situationen er stadig alvorlig, understreger fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen.

– Der er ingen tvivl om, at det er en meget stor opgave at nå i mål, men vi har oplevet en meget stor velsignelse i de sidste syv uger, hvor baglandet har givet godt 1,6 millioner kroner. Noget, som vi er yderst taknemmelige for og opmuntrede af, udtaler fakultetslederen i en pressemeddelelse. Thomas Bjerg Mikkelsen fastslår, at det er MF’s DNA at uddanne ledere, forkyndere og præster, der brænder for evangeliet og mission. Det sker gennem en praksisnær bacheloruddannelse i teologi og via kursusforløb for ledere, forkyndere og præster. Arbejdet består takket være en meget bred kreds af trofaste givere. Men der er også brug for nye givere, der ser et behov for kompetente ledere, forkyndere og præster med dybe rødder i klassisk, levende kristendom, forklarer Thomas Bjerg Mikkelsen.