Flere finder lykken på KristenDate.dk – Danmarks største mødested for kristne

Stadig flere kristne benytter sig af muligheden for at finde kærligheden gennem online dating, fx via KristenDate.dk

KristenDate.dk er Danmarks største mødested for kristne. Her strømmer tusindvis af kristne mænd og kvinder til i jagten på den store kærlighed – og stadig flere finder lykken.

Dating er ikke, hvad det var engang. Tidligere mødtes man i byen, blandt venner eller ved diverse arrangementer. I vores elektroniske tidsalder foregår vores søgen efter en partner nu ofte elektronisk. Der findes en række forskellige mødesteder på nettet, og det kan være svært at vide, hvilket man skal blive medlem af. Men mødesteder for kristne findes, og KristenDate er et af dem.

KristenDate

KristenDate.dk blev lanceret i 2019 og har i flere år været det største mødested online for kristne i Danmark. Her kan man oprette en profil og tale med andre, enten privat eller i fællesskab via både megafon og forum. Man kan også dele billeder og gøre en række andre spændende ting, som hører med til et socialt fællesskab på nettet. Fordelen ved den elektroniske søgning er, at man selv vælger, hvor offentlig man vil være.

Det viser sig dog, også på KristenDate, at profiler med billeder bliver set af ti gange så mange, som de mere anonyme. Dating på nettet åbner også døren for de mere generte, da de får mulighed for at skrive til dem, som, de synes, er interessante, hvor det kan være svært med den første kontakt personligt. På forsiden af KristenDate kan du læse en række succeshistorier fra medlemmer, der har fundet kærligheden.

Et af parrene har delt deres bryllupsbillede med kommentaren: ”Vi ønsker at sende jer en stor tak; uden KristenDate.dk havde vi nok aldrig mødt hinanden.” Et andet par skriver: ”Sidste år skrev en skøn mand til mig på KristenDate.dk. Vi skrev sammen i nogle uger og mødtes så. I dag har vi været gift i 1 md og er meget lykkelige. Vi vil bare sige tusind tak for denne hjemmeside. Den har været med til at gøre det til et eventyr uden lige.”

Både gratis og betaling

Man kan sagtens have en gratis profil på KristenDate.dk. Som gratis medlem kan man søge på og læse alle profiler, sende meddelelser, venneanmodninger mv. Men ønsker man at gøre brug af alle sidens funktioner, koster det 49 kr. pr. måned, uden binding.

Fokus på sikkerhed

Overfor Udfordringen understreger KristenDate.dk, at de tager det med sikkerheden meget seriøst. ”Det sker fx via brugerregistrering, hvor man skal identificere sig med et dansk mobilnummer; derved bliver det sværere for udenlandske svindlere at blive medlemmer. Desuden kvalitetssikrer vi alle nye profiler. Hvis man alligevel skulle opleve en mistænkelig profil, kan den rapporteres til os. Det gøres ved at åbne den aktuelle profil og trykke på ”Rapporter”-knappen under personens profilbillede. Vi vil da blive varslet og foretage en grundig undersøgelse af vedkommende.”

KristenDate.dk tilføjer, at al dataoverføring krypteres, og det samme gælder lagring af sensitive data. Lagring af bankkort sker via NETS i Danmark for at sikre maksimal sikkerhed omkring brugernes betalingsinformation.


Artiklen fortsætter efter annoncen: