Fede sange

Jeremy Camp er på banen igen med dybdegående sange, der rykker.

Jeremy Camp er en erfaren artist med mange album bag sig. Mit første kendskab til ham var filmen “I Still Believe”, der omhandlede, hvordan han på tragisk vis mistede sin kone pga. kræft. I filmen blev Jeremy spillet af KJ Apa (kendt fra serien RiverDale). Dette album er det første, jeg hører med Camp, og der er ingen slinger i valsen rent musikalsk. Teksterne har dybde, og musikken er iørefaldende.

På sangene med gang i giver han associationer til Imagine Dragons. På de stille sange er der ligheder med Casting Crowns. Der er mange gode sange. Jeg kan bedst lide dem med lidt fut i. Åbnings- og titelsangen Deeper Waters skyder pladen godt igang. Den handler om ikke at gemme sig i skyggerne, men at der må komme liv i vores døde knogler. Den tredje sang No Survivors er også rigtig god. Tekstmæssigt handler den om, at vores ego og stolthed må dø. Musikalsk set er den fed.

Possible er en mid-tempo sang og muligvis pladens bedste. Alting er muligt, når vi har med Gud at gøre. Den sidder lige i skabet musikalsk, og Jeremys stemme har en god nerve. Den fjerde sang These Days gentages som sang nr. 13, hvor den bliver en duet med Franni Rae, som for nyligt trådte ud af familiebandet We The Kingdom. Deres stemmer lyder godt sammen, og sangen virker umiddelbart bedre som duet.

Den stille sang Need To Be Near har en tekst, der sikkert vil udfordre mange. Pointen er, at vi ikke behøver svar på vores spørgsmål, eller at problemerne løses. Det eneste, der betyder noget, er at være i Guds nærvær. For musikinteresserede kan jeg nævne, at Jeremy ikke på nogen måde er i familie med den anden kristne sanger Steve Camp. Det er rent tilfældigt, at de har samme efternavn.

Kunstner: Jeremy Camp
Titel: Deeper Waters
Genre: Pop/rock
Download: itunes.dk – Pris: 89,00 kr.