Bibellæser-Ringen skifter navn til Bibelnøglen

Olielampen i det nye logo indgår som g’et i organisationens navn.

Bibellæser-Ringens vision er at skabe begejstring og glæde over at bruge Bibelen, og det gør vi ved at tilbyde redskaber til at åbne Bibelen for enkeltpersoner, familier og fællesskaber. Derfor investeres der i ny hjemmeside, øget fokus på markedsføring, kommunikation, SoMe og tilknytning af flere bibelinspiratorer.

Det skriver Bibellæser-Ringen i en pressemeddelelse, hvor man også offentliggør nyt navn og logo for organisationen. Bestyrelsen har valgt at forny navnet, så organisationen fremover hedder Bibelnøglen. ”Navnet fortæller enkelt og præcist, hvad visionen er for organisationen Bibelnøglen: at åbne for Bibelens budskab. Vi vil gøre den gode fortælling om, hvem vi er, og hvad vi vil, endnu tydeligere. Og vi slipper af med ’Ringen’ i vores navn, som vi oplever, at tiden er løbet fra,” siger landsleder Hakon Christensen.

Nyt navn til bibellæseplanen

Samtidig med nyt navn til organisationen ændrer organisationen læseplanens navn fra Bibelnøglen til BibelNøglen365 og sender hermed signalet om åbne bibler hele året. Olielampen er fortsat Bibelnøglens logo, og den markerer tilknytningen til den internationale organisation Scripture Union. Lampen illustrerer Bibelnøglens motto fra Salme 119,105, som er fælles med hele Scripture Union-familien i mere end 120 lande over hele jorden: ”Dine ord er en lygte for min fod, et lys på min sti.”