Himmelske Dage inviterer til indbliksdag i Silkeborg

5. oktober 2024 inviterer arrangørerne af Himmelske Dage 2025 – Kirkernes Folkemøde til indbliksdag i Silkeborg. Her vil de løfte sløret for, hvad der kommer til at ske til Himmelske Dage, ligesom Himmelske Dage-salmen vil blive offentliggjort. Salmen er skrevet af komponist Marianne Søgaard, der selv kommer og præsenterer den. På indbliksdagen vil arrangørerne desuden afsløre flere af de navne, der kommer med i programmet.

Skulle man have lyst, kan man allerede nu købe armbånd til Himmelske Dage, da salget af armbånd netop er åbnet og kan købes på Himmelske Dages hjemmeside. Himmelske Dage – Kirkernes Folkemøde 2025 er et tværkirkeligt arrangement, der foregår i Kristi Himmelfartsdagene, som i 2025 ligger fra 29. maj til 1. juni. Om temaet ’Løfter blikket’ hedder det på Himmelske Dages hjemmeside:

”Vi løfter blikket mod skaberværket, mod medmennesket og mod Gud for hermed at understrege, at vi mennesker aldrig står alene, men altid står i relation til verden omkring os, til menneskene omkring os, til Gud – og hvordan den relation påvirker os.”

Himmelske Dage er en del af Danske Kirkedage, der er et fælleskirkeligt arrangement, som har været afholdt hvert tredje år siden 1971. Der deltager typisk omkring 50 medlemskirker og organisationer i arrangementet, hvilket gør det til det bredeste økumeniske arbejde i Danmark. I de fire dage, Himmelske Dage løber af stablen i Silkeborg, kan man opleve både gudstjenester, koncerter, debatter, happenings, organisationernes kreative events og meget mere, og hvis man som kirke eller organisation selv ønsker at være til stede med en stand, er der åbent for den mulighed frem til den 15. november.

Læs mere om indbliksdagen og Himmelske Dage på Himmelske Dages hjemmeside.