Læring, Mission og Fællesskab – årsmøde med nyt fra missionsarbejdet både hjemme og ude

Lærernes Missions Forening holder stævne på Dalum Landbrugsskole den 4.-6. oktober.

Sebastian Olesen, der bor i Vollsmose, vil fortælle om sit arbejde blandt muslimer i Danmark.

Det tværkirkelige missionsfællesskab Lærernes Missions Forening inviterer alle interesserede til at deltage i årsmødet fra 4.-6. oktober på Dalum Landbrugsskole. Stævnet byder blandt andet på inspirerende foredrag og fællesskab med nuværende og tidligere missionærer og volontører.

Lærernes Missions Forening, LMF, – som understreger, at fællesskabet også er åbent for folk, der ikke er lærere – holder igen stævne i Odense. Her kan man blive opdateret på det arbejde, der sker rundt om i verden, hvor missionærer med tilknytning til Danmark opholder sig.

Programmet

Fredag medvirker Sara Hansen (Cambodia), Kristin Krøgh Westh (Congo) samt Christian Vestergaard (Bangladesh) i ”Missionærmosaik”. Lørdag formiddag er der bibeltime ved Jens Christian Olesen og foredrag ved tidligere grønlandsmissionær Else Højvang. Om eftermiddagen vil Sebastian Olesen fortælle om sit arbejde blandt muslimer i Danmark. Herefter foredrag ved Stella Christtreu, tidligere missionær i Indonesien og Bali.

Stella Christtreu, der har været missionær i Indonesien og Bali, holder foredrag lørdag eftermiddag.

Efter generalforsamling er der middag og festaften, hvor volontørerne Katrine Sulkjær, Katrine Dysager og Daniella Baggersgaard fortæller om deres ophold i Tanzania og Cambodia. Traditionen tro vil der være bøn for missionærerne, og alle nuværende og tidligere missionærer vil – klædt i festtøj fra deres tjenestelande – læse Joh. 3,16 på alle de sprog, de har arbejdet med. Søndag formiddag er der gudstjeneste på landbrugsskolen og afslutning under overskriften ”Gå med glæde” før frokosten.

Det praktiske

Man kan deltage på fuldt ophold eller delvist. Hele programmet, priser for deltagelse samt tilmeldingsmuligheder kan ses på Lærernes Missions Forenings hjemmeside. De, der ikke benytter internettet, kan ringe til LMF´s forretningsfører Peter Michael Lauritzen for tilmelding på mobil 41 82 50 22. Stævnet foregår på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense. Det er muligt at vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser på skolen.

Om LMF

Lærernes Missions Forening støtter missionærer, som er udsendt af mange forskellige missionsselskaber. Dels gennem forbøn for missionærerne, dels ved at de kan søge økonomisk støtte til særlige missionsprojekter. Volontører, der rejser ud for at hjælpe missionærerne, kan søge rejselegater hos LMF.