”Vicepræsidenten bad os om endelig at fortsætte med at prædike evangeliet”

Tanzanias vicepræsident, doktor Philip Mpango, fik overrakt en bibel af Hannah og Egon Falk.

I et nyhedsbrev fra den 13. september skriver Hannah og Egon Falk fra New Life Outreach (NLO) i Tanzania om en dag, de aldrig vil glemme.

”I sidste uge havde vi et seminar for vores medarbejdere med flere, og formanden for vores danske NLO-bestyrelse, Nick Hansen, og formanden for Mosaik, pastor Sam Michaelsen, sammen med vor søn, Ruben H. Falk, velsignede os igennem deres fantastiske undervisning.

Fornemt besøg

Det hele kulminerede om lørdagen med en stor fest, hvor æresgæsten var Tanzanias vicepræsident, doktor Philip Mpango, som kom på vegne af landets præsident, doktor Samia Suluhu Hassan, sammen med indenrigsministeren og flere andre højt rangerende myndighedspersoner. Det var en stor ære for os, da vicepræsidenten offentligt bad os om at fortsætte med at prædike evangeliet, og myndighederne lovede os deres beskyttelse.

Her hilser Egon Falk på æresgæsten, landets vicepræsident doktor Philip Mpango, som kom sammen med indenrigsministeren og flere andre højt rangerende myndighedspersoner.

Det blev en uforglemmelig fest, vi ikke kan forklare med ord, og en dag, vi aldrig vil glemme.”

Kampagne i Segese

Hannah Falk fortæller videre, at Egon Falk i ugens løb har undervist bibelskolens elever, og at de i næste uge skal deltage i en kampagne i Segese, Tanzania.

”Det var en stor ære for os, da vicepræsidenten
offentligt bad os om at fortsætte med at prædike evangeliet,
og myndighederne lovede os deres beskyttelse!”

Formanden for den danske NLO-bestyrelse, Nick Hansen, og formanden for Mosaik, pastor Sam Michaelsen, sammen med Hannah og Egons søn Ruben H. Falk.

På vej til Nepal

Mandag den 30. september rejser Hannah og Egon Falk til Nepal, hvor de skal holde kampagne og pastor-konference. ”Vi har stadigvæk brug for dine bønner og økonomiske støtte,” slutter Hannah Falk. Man kan læse mere på New Life Outreach’ hjemmeside.