A21 – Walk for Freedom finder sted for 10. gang i København

Arrangementet sætter fokus på trafficking, altså menneskehandel, som stadig foregår, også i Danmark.

Igen i år vil der være Walk For Freedom. For 10. gang vil A21 markere kampen for frihed med en stille march i Københavns gader lørdag den 19. oktober 2024.

A21 skriver om arrangementet: ”Lørdag den 19.oktober 2024 vil vi sammen med flere tusinde mennesker i hundredvis af byer verden over gå i en lige linje med plakater for at dele budskabet om menneskehandel, og hvordan vi sammen sætte en stopper for det. Det er gratis at deltage og begivenheden er åben for alle. Du er derfor mere end velkommen til at tage dine venner, familie og børn med.”

Tilmelding

Man skal huske at tilmelde sig på hjemmesiden. Der vil være Check in fra klokken 11.00, og programmet starter klokken 11.30. I år er Walken nogle få kilometer lang, og den går gennem Københavns centrum. Alle deltagerne går i sort tøj for at have et ensartet look, så husk at bære sort på dagen, opfordrer A21.

For mere information, inklusiv rute, sponsormuligheder, donationer og muligheden for at være frivillig kan man kontakt organisationen, som kan følges på Instagram under @A21Denmark. Her vil der løbende blive postet opdateringer op til Walk For Freedom CPH 2024.

”Vores mission er at afskaffe slaveriet. Human trafficking ødelægger liv, men friheden vil få det sidste ord,” skriver A21 på Facebook.