KriSoS holder discipelskabsweekend og opfordrer til bøn

I weekenden 1.- 3. november afholder KriSoS konference om discipelskab ved Chris Steyn fra Holland. Det foregår i Hørup Kirkecenter i Kjellerup.

”Hvordan deler jeg min tro i dagligdagen:” på job, i familien og med naboen? Chris Steyn, der er præsident for det internationale KriSoS, har hele livet været optaget af, at opfylde Missionsbefalingen om at gå ud i alverden og gøre disciple. Han deler egne erfaringer og giver mod videre til at dele troen. Fredag aften vil han bringe et frisk pust fra den netop afholde missionskongres Lausanne 4, som bl.a. også handlede om discipelskab.

Lørdag vil der være undervisning om discipelskab med plads til samtaler og spørgsmål. Lørdagen slutter med vidnesbyrd og lovsang. Tilmeldingsfristen til konferencen er d. 25. oktober 2024.

Sundheds Sektor Søndag

KriSoS opfordrer hvert år til bøn for social- og sundhedspersonalet i Danmark på den søndag, der falder tættest på Skt. Lukas dag den 18. oktober. I år er det således søndag den 20. oktober, som bliver ’Sundheds Sektor Søndag’. På den søndag opfordrer KriSoS til bøn i kirker og hjem for alle ansatte og frivillige, der arbejder i social- og sundhedssektoren. KriSoS har fundet inspiration i, at man i store dele af den engelsktalende verden inkl. Sydafrika markerer Skt. Lukas dag som Healthcare Sunday.

– Det er min store vision, at der bliver bedt i kirkerne, og at der bliver meget mere forbøn i vores kirker for Social og Sundhedssektoren og personalet i vore kirker hver søndag. Der er så meget brug for det, siger Inga Helver, leder af KriSoS. Der bliver smykkesalg fra Eden ved konferencen, som støtter arbejdet blandt kvinder, der har været ofre for trafficking. På hjemmesiden KriSoS.dk kan man finde link til nedskrevne bønner for dagen, som man kan bruge i kirkerne.

KriSoS er tværkirkelig og tværfaglig og har som mål at styrke det kristne menneskesyn i social– og sundhedssektoren.