Lederkonferencen Global Leadership Summit (GLS) er tilbage i Danmark

Den store ledelseskonference kommer til Danmark den 25. oktober på Acts Academy i Kolding og den 1. november i Karlslunde Strandkirke.

Begge konferencer i Danmark består af udvalgte videooplæg fra ”moder-konferencen” i Chicago. Foto: GLN

Igen i år tilbyder Global Leadership Network ledere fra alle grene af samfundet inspiration og viden fra nogle af verdens bedste ledelsesforskere og forfattere.

”Der afholdes konferencer over hele verden og også i Danmark, hvor vi igennem 20 år har hentet inspiration, ideer og viden fra den årlige Global Leadership Summit,” fortæller Christian Laursen, som er landsleder for GLN Danmark. I Danmark er det især ledere fra kirke- og foreningsliv, der samles om at udvikle deres egen ledelse. Konferencen byder på et tætpakket program med oplæg fra nogle af verdens førende ledelsesforskere.

Christian Laursen glæder sig til at præsentere programmet for ledere i Danmark. Foto: Privat

Videooplæg fra Chicago

Alle oplæg foregår som video-oplæg, men er tekstet med danske undertekster. ”Oplæggene er udvalgt fra den store moder-konference i Chicago i august, hvor 7.000 ledere var samlet over to dage. Vi har lavet et tætpakket program til den ene dag, vi har i Danmark. Der var simpelthen så meget godt og relevant materiale på den amerikanske konference, at vi havde svært ved at begrænse os,” fortæller Christian Laursen .

Det betyder, at man kan glæde sig til en koncentreret dag, hvor der er inspiration, læring og input til mange forskellige dele af lederens hverdag. I år deltager blandt andre Amy Edmondson, som i sin første forskning fandt frem til betydningen af psykologisk tryghed i arbejdsgrupper og teams. På konferencen i år har hun et oplæg om fejl og fiasko og vil udfordre til, at vi nuancerer arbejdet med fejl – både dem, der skal undgås, og dem, der er vejen frem til nye løsninger og bedre resultater.

Yderligere oplysninger om GLD24 kan findes på www.gln.dk.

Til flere typer af ledere

”Konferencen er sammensat sådan, at der er inspiration til alle – både ledere med en formel ledelsesopgave og ledere, der f.eks. er leder af et lovsangsband eller en børnegruppe i den lokale kirke,” siger Christian Laursen. Ligesom tidligere år afholdes konferencen to steder i landet. Først på Acts Academy Højskolen i Kolding og i Karlslunde Strandkirke.

Særligt tilbud til Unge

I år tilbydes en ekstra dag, målrettet unge kommende ledere. Materialet hedder ”Next Gen” og er designet til at give unge og nye ledere mulighed for bedre at forstå deres livsformål. Materialerne udruster dem til at gøre en forskel i deres lokalsamfund. ”Ligesom på hovedkonferencen er det materiale fra Global Leadership Network, som vil udfordre, udruste og inspirere de unge,” fortæller Christian Laursen. Next Gen foregår i Kolding den 26. oktober, og man får rabat, hvis man tilmelder sig begge dage.