Mediemand bliver formand i KLF, Kirke og Medier

Til venstre ses den nyvalgte formand, Peter Larsen, som afløser Carsten Riis Jensen (til højre). Foto: Mikael Arendt Laursen / KLF, Kirke & Medier.

På KLF, Kirke & Mediers landsmøde den 5. oktober på Trinity Hotel- og Konferencecenter ved Fredericia blev der valgt nye medlemmer til landsstyrelsen, der også konstituerede sig og valgte ny formand.

Som noget nyt havde alle betalende medlemmer adgang til at stemme på landsmødet. Stemmerne blev blandt andet brugt på at sætte en ny landsstyrelse med både nye og genvalgte medlemmer.

Kommunikationschef valgt som formand

KLF’s landsformand gennem de sidste to år, Carsten Riis Jensen, havde valgt at træde tilbage fra posten. Kort efter valget konstituerede landsstyrelsen sig med tidligere næstformand Peter Larsen som ny formand. Peter Larsen er 62 år, til daglig kommunikationschef for Adventistkirken i Danmark og tidligere medejer af et medieforlag og reklamebureau, så kirker og medier er absolut områder, han har gjort sig erfaringer med, skriver KLF. Kirke og Medier i en pressemeddelelse.

– KLF er måske vigtigere end nogensinde før i den medieverden, vi har i dag. Jeg glæder mig til at give public service-medierne både konstruktiv kritik og rose, når det er på sin plads. Samtidigt er der masser af opgaver at tage fat på med at sikre, at vi har et øje på ny teknologi og dens indflydelse på både børn, unge og voksne, udtaler den nye landsformand, Peter Larsen.

Den nye landsstyrelse efter landsmødet

Landsstyrelsen består af følgende medlemmer, som ikke var på valg: Britta Abana, Kim Borregaard Eriksen, Ole Sørensen, Carsten Riis Jensen, Maria Miland Elmvang og Christian Roar Pedersen.

De nye medlemmer er:
Henrik Hjortshøj, account executive, 34 år og fra Brabrand, Jonas Rudbeck, studerende, 34 år og fra Aalborg, Jürgen Galonska, præst fra Årslev ved Braband. Maria Kofod Primdahl, Simon Marqvarsen og Peter Larsen blev genvalgt i år og Bent Munch blev suppleant.