”I Hans Fodspor” holder møde på Viby Bibliotek

Merete og Jacob Pedersen har holdt I Hans Fodspor-møder flere steder i Danmark.

Jacob og Merete Pedersen fra ”I Hans Fodspor” holder møde på Viby Bibliotek i Aarhus, lørdag den 19. okt. kl. 14.00.

Det vil være et stærkt Helligånds-ledt møde, som både henvender sig til kristne og ikke-kristne. Som til alle møder er der gratis adgang (og udgang), oplyser Jacob Pedersen i en pressemeddelelse. Om projektet ”I Hans Fodspor” fortæller Jacob Pedersen:

”Vi har allerede oplevet mange gode ting i år. Blandt andet medvirkede vi som talere og lovsangsledere til en konference i Norge tidligere på året, hvor vi mødte brændende kristne, som har stærke visioner på hjertet. Flere fik profetiske bekræftelser, mens andre oplevede helbredelse i krop og sind. Vi har talt i forsamlinger og grupper i landet, og vi har holdt vores egne ”I Hans Fodspor”-møder i Slagelse og Thisted. Efterfølgende har vi fået tilkendegivelser fra mennesker, som oplevede helbredelse efter bøn.”

Folk bliver berørt

”Møderne har til hensigt at opflamme, opmuntre og styrke andre kristne i deres vandring med Gud, ligesom vi har på hjerte, at mennesker skal blive både frelst og helbredt. Ofte oplever vi, at Guds nærvær falder i sådan en grad, at folk bliver meget berørt og græder glædestårer ind for Gud, bliver styrket og får nyt mod. Det er det hele værd, for vi oplever, at mange kristne, som brænder for Jesus, har oplevet svære tider, og at både mismod og træthed har prøvet at holde dem nede. Men Gud giver den trætte kraft, den svage ny styrke,” slutter Jacob Pedersen.