Arafat betaler terrorister

Israels forsvar har beslaglagt dokumenter i PLO’s hovedkvartér i Ramallah som viser, at Yasser Arafat selv betaler eftersøgte terrorister- I mange år har Yasser Arafat været meget forsigtig med at efterlade fingeraftryk. Det er lykkedes for ham, med undtagelse af et par få dumheder. Nu har Israel fundet to dokumenter, som kaster lys over, hvem som betaler for at dræbe os, udtalte minister Dan Meridor på en pressekonference i Jerusalem.– Vi ser de forfærdelige handlinger på cafeer, busser og gader. Der er begravelser efter grusomme terroraktioner. Så hører vi om folk, der påtager sig ansvaret. Det være sig Tanzim, Fatah og Ra’ad Karmi-gruppen fra Tulkarem. Vi ved hvem som står bag. Men det har hidtil været uklart, hvem der betaler dem. Israel har nu fundet 2 dokumenter, som viser, at Arafat er leder for en terroraktion og, at han udsteder checks til terrorister. Her er beviserne på, hvorfor Arafat bliver behandlet som han gør.

Det var oberst Miri Eisen som fremlagde de 2 dokumenter, signeret med den samme underskrift som på “fredsaftaler” mellem Israel og PLO. Et af dokumenterne var på PLO’s brevpapir, som havde påført ørnen som er det palæstinensiske autoritets (PA’s) statssymbol.

Israel har beslagslagt et par lastbillæs med dokumenter fra Arafats hovedkvarter, som forberedte sig på at tilintetgøre dem. Forsvarets oversættere arbejder nu på højtryk for at gennemgå dokumenterne på arabisk. Men Israel har ikke fået fat i dokumenter fra de kontorer, hvor Arafat selv opholder sig.

Blodpenge

– Vi har 2 dokumenter som viser, at man bad Arafat om penge. Med hans signatur blev der givet penge til kendte terrorister, sagde Eisen.

På et officielt faxbrev står der:

“Til den kæmpende præsident. Bror Abu Amar (Yasser Arafat), må Allah beskytte dig.
Jeg beder om, at du anviser finansiel hjælp på 2500 dollars til de følgende brødre:
1. Ra’ad Karmi
2. Zaid Muhamed Daas
3. Amar Qadan
Tusind tak, din søn, Hussein Al Sheik.”

På dette dokument har Arafat med egen pen skrevet til finanskontoret i Ramallah.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Anvis 600 dollars til hver af dem”
Brevet er signeret Yasser Arafat.

– Ra’ad Karmi er den forhenværende leder af Tanzim i Tulkarem. Han blev dræbt den 4. januar 2002. Han var personligt involveret i mindst 25 forskellige angreb på israelere. Fra juni 2001 blev Karmi sat på listen over eftersøgte. Listen blev overleveret til palæstina-araberne. Arafat ved hvem de er, fortalte oberst Eisen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Zaid Muhamed Daas er den som planlagde og sendte selvmordsbombere til Hadera for 2 måneder siden hvor 6 israelere blev dræbt.

Eisen påpegede, at brevet med Arafats underskrift er fra 19. september 2001, altså nogle få dage efter terrorangrebet mod USA.

Dobbelt tunge

Det andet Arafat-brev er ligeledes en forespørgsel om “hurtig finansiel støtte” til 12 personer, som regnes for terrorister i Fatahs afdeling i Tulkarem og har været med på dødelige angreb, oplyser obersten.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Venligst anvis 350 dollars til hver af dem. Yasser Arafat.”

– Udbetalingen kom d. 7. Januar mens Mellemøstudsending Anthony Zinni var her for at snakke med Yasser Arafat om en våbenhvile. Det er akkurat som da Arafat snakkede med Zinny og ventede på et skib med våben fra Iran. Bedaljen har 2 sider. Snak på engelsk og snak på arabisk. Dette viser, at der er en direkte forbindelse mellem terrorangrebeme og betalingen for dem, sagde minister Dan Meridor.