Forsoning i Pensacola

Splittelse helet gennem fælles udtalelse og gudstjenesteJohn Kilpatrick og Michael Brown, to ledere fra den velkendte vækkelse i Pensacola, skiltes som uvenner for to år siden, da Brown blev fyret af Kilpatrick som leder af Brownsville Asemblies of God’s Bibelskole. Brown startede kort efter sin egen skole og trak de fleste elever med sig.

De to har dog nu udsendt en fælles pressemeddelelse, hvor de skriver:

– Vi glæder os over at kunne meddele, at en fuldstændig forsoning har fundet sted imellem os. Der er ikke noget uopgjort imellem os, ligesom der heller ikke er det mindste bitterhed eller utilgivelighed hos os. Vi velsigner hinanden fuldt ud, ligesom vi velsigner hinandens kirker, skoler og tjeneste. Vi ved, at mange ledere blev dybt sårede over det brud, der skete for 2 år siden, og derfor beder vi Kristi Legeme verden over om tilgivelse, især kirken i Pensacola.

På søndag vil der være en fællesgudstjeneste i Brownsville Assembly of God med deltagelse af de to kirkers ledelser.