– Ikke kun for forretningsfolk

– Kristne forretningsmænd er et forum, hvor mænd deler deres oplevelser om Guds indgriben i deres liv, fortæller landsformand Hugo Martinussen, der til daglig er direktør i leasingselskabet, Jyske Finans i Silkeborg.Han mener ikke, den danske oversættelse “forretningsmænd” dækker det amerikanske “Business Men”.
– Det amerikanske udtryk dækker langt mere end forretning, men derimod omhandler “det der skal til for at få tilværelsen til at hænge sammen”.
– Vi er både for forretningsmænd og for andre mænd, der vil være med i et evangeliserende fællesskab. Visionen bygger på, at lægmænd med deres “fagkendskab” har meget bedre mulighed for at komme i kontakt med kolleger og andre ligestillede, end præster og evangelister har, fordi de taler “samme sprog”.
Mens Kristne Forretningsfolk i Danmark leder efter et mere dækkende navn, er de begyndt at kalde sig FGBMFI, som står for Full Gospel Business Men´s Fellowship International.
I Danmark tæller foreningen 100 medlemmer. Men langt flere kommer til de åbne arrangementer som evangelistiske morgen- eller frokostmøder på hoteller og restauranter. Der er fem lokalafdelinger i Danmark, fire på Sjælland, en i Jylland og en på vej på Fyn. Foreningen er fælleskirkelig.
Udover evangelistiske møder, hvor det personlige vidnesbyrd står i centrum, har foreningen i Danmark siden 1993 også deltaget med en stand på Handels- og Industrimessen i Herning. Hertil laves en særudgave af deres medlemsblad, Voice, med mænds vidnesbyrd om Guds indgriben i deres liv.
Full Gospel Business Men´s Fellowship International blev startet i USA af armeneren, Demos Shakarian, i slutningen af 60´erne. I dag findes foreningen i mere end 160 lande verden over.
Yderligere oplsyninger kan rekvireres på www.fgbmfi.dk