Masser af bibelcamping

I sommermånederne indbyder Indre Mission og Luthersk Mission traditionen tro til en række bibelcampings og stævner.Indre Missions helt store trækplaster er ofte bibelcamping på Mørkholt, som i år ligger i uge 28-30. Men faktisk så ligger der i ugerne op til den egentlige bibelcamping nogle særlige bibelcampings: pensionistcamping (uge 25), hvor Galaterbrevet vil blive gennemgået. Og familiecamping I og II (uge 26-27), hvor temaet er henholdsvis det kristne håb og familieseminarer.
D. 6.-12. juli er der en særlig „Ungt-Par camping“, og d. 19.-24. juli er der lagt op til et oplevelsesrigt UNO camping (camping for enlige/singler). De to sidstnævnte foregår altså sideløbende med den egentlige bibelcamping, som i år handler om frelse & fortabelse og Jesu genkomst.
I Lystruphave på Silkeborg-egnen afholdes der i uge 26 en særlig teencamp med overskriften „Close2Christ“. Fra uge 27-28 er der så almindelig bibelcamping, hvor der bl.a. vil blive arbejdet med Abraham.
I Haderup på Viborg-egnen er der en særlig pensionistcamping i uge 27. De efterfølgende to uger er der ligeledes almindelig bibelcamping. Her vil det bl.a. handle om tryghed og Josef.
IMs nordligste bibelcamping er Sæby Bibelcamping i ugerne 30 og 31. Her vil der blive talt om Helligånden, og Hoseas’ bog vil blive studeret.

Gode tilbud for
„østdanskere“

For østdanskere er der gode tilbud i uge 28-29 på Bornholm Bibelcamping, hvor nogle kernecitater fra Johannes evangeliet vil blive gennemarbejdet. Og der vil blive leveret en bibelsk opdatering af situationen i Israel. Også Valby og Fårevejle Bibelcamping har i ugerne 28-29 og i 29-30 spændende programmer.
Man kan holde sig opdateret om program og indhold for IMs bibelcamping rundt omkring på www.bibelcamp.dk

LM giver „glæde“

Også LM er leveringsdygtig i bibelcamping. Begge LM’s bibelcampings tilbyder tre uger med forkyndelse for alle aldre og med mange aktiviteter for børn, unge og familier.
– Bibelcamping 2003 vil sætte fokus på det at være kristen i hverdagen i forhold til de andre troende, hjemmet, arbejdspladsen, de ikke kristne og tjenesten i Guds rige, fortælles det i programmet.
På Haderslev Næs fra den 5.-26. juli med »ung uge« i den første uge og med familieuger de to øvrige uger. Her er der særskilt børne- og juniorprogram.
På Virksund afholdes der bibcamping i ugerne 28-30, og temaet er „Glæd jer i Herren“. Der er »ung uge« fra den 12. – til 18. juli, og store legedag for alle den 10. og 11 og den 23. og 24. juli. Her er der mange aktiviteter med – både kreative, klatring, tømmerflåder og madlavning over bål.
Der kan findes program mm. på www.bibelcamping.dk
Fra den 5.-12. juli afholder LMU bibelø-lejr på Avernakø i det sydfynske øhav. Lejren er for alle over 20 år.
Endelig afholdes der i uge 30, familielejr på LMs lejrcenter HvideKilde i Kagerup i Nordsjælland.