Relationerne i centrum

Missionsforbundet inviterer til ”seks indholdsrige dage” i KoldingDet Danske Missionsfor-bund inviterer til sommerkonference i Kongreshallen i Kolding d. 19.-25. juli 2003. Temaet er ”…ligesom Jesus elskede os”.

Jens Petter Jørgensen er eneste udenlandske gæstetaler

Konferencen er næsten udelukkende præget af danske forkyndere, foruden ”missionsforbundere” også Jan Kornholt, generalsekretær for Baptistkirken og hhv. Keld Dahlmann og Jesper Larsen fra Oasebevægelsen.
Eneste udenlandske taler kommer også fra Oasebevægelsen, nemlig Jens Petter Jørgensen, der karakteriseres som ”en følsom forkynder, der går tæt på det enkelte menneske uden at være påtrængende”.
Relationerne står i centrum på stævnet, både med fokus på menighed og mission – og familien. Familierådgivere Anne Grethe og Peder Poulsen, kendt fra Udfordringens brevkasse, vil holde særlige familieseminarer.
Det handler dybest set om kærligheden – og for at sikre det bibelske fundament har man bedt skuespiller Lone Hertz læse op af Johannesevangeliet onsdag eftermiddag.
Den iranske indvandrerpræst fra Pinsekirken i Odense, Massoud Fouroozandeh, giver eksempler på kærlighedens praktiske udløb ved at fortælle om den kristne kærligheds indvirkning på muslimer. Mission er også i fokus ved indlæg fra bl.a. Bjarne Nederby Jessen og Viggo Søgaard.
Tirsdag aften vil der være musikalsk hyggestemning ”rundt om et flygel” med Stig Rasmussen, der både er operasanger, musikpædagog og korleder for et gospelkor med over 60 kirkefremmede sangere.