4.000 kirkeledere til konference i Tanzania

Hanne og Egon Falks nye ”Vækkelses- og Træningscenter” overfyldt4.000 præster og evangelister havde tilmeldt sig en lederkonference i det nordlige Tanzania d. 10-15. december 2002. Indbydere var New Life Outreach under ledelse af de danske missionærer Hanne og Egon Falk.

På Egon Falks kampagner er der mange, der omvender sig fra trolddom. Her er troldmændenes medicin smidt op på platformen til afbrænding

– Vi havde 2.750 stole og 2.300 fik mad og et sted at sove hver dag, fortæller de.
Samlingerne foregik i et nybygget Vækkelses- og Træningscenter i byen Arusha. Centret har også en stor konferencehal.
– Mere end 350 udtrykte ønske om at komme på vor bibelskole i det nye år, fortsætter parret, der udover det lokale arbejde holder kampagner over hele Tanzania med op til 50.000 deltagere.
Pastor Sam Carr fra Word of Life Center Shreveport, USA, var konferencens hovedtaler sammen med Debbie og Poul Troquille fra Magnolia, også USA, som fra juni 2003 kommer til Arusha for at samarbejde med Falks. Både borgmester og amtsborgmesteren deltog i konferencen og udtrykte glæde over de kristnes arbejde i byen.

Rystende beretning

Under konferencen fortalte en pastor fra byen Katesh, hvor Egon Falk holdt kampagne i oktober, en rystende beretning:
Flere troldmænd havde indgået en sammensværgelse imod Egon Falk og havde sendt deres udsending for at kaste onde ånder på ham. Under korstoget om lørdagen løftede denne udsending sin hånd for at kaste en amulet på Egon Falk på platformen. I samme øjeblik stivnede udsendingens hånd og han blev slået til jorden. De lokale medarbejdere begyndte at bede for ham og prøvede at kaste de onde ånder ud af ham; men intet hjalp og til sidst måtte de bringe ham til sygehuset. På sygehuset begyndte denne udsending, som selv var troldmand, at fortælle dem hele historien og sagde til sidst følgende: ”Nu er jeg under dom fordi jeg har kastet onde ånder på Guds mand og straffen derfor er døden!” Umiddelbart derefter sank ham sammen og døde! Denne hændelse har skabt en enorm gudsfrygt, ikke alene hos alle Egon Falks medarbejdere; men også i hele byen.