Danmission cykler deruda’

Farverig “rickshaw” skal sætte mission på dagsordenen i danske byerDer er aktivitet i gaden, når folk fra Danmission samler penge ind til nødlidende børn i 3. verdens lande. Med start i Farsø i tirsdags begyndte en farverig rickshaw en tur gennem Danmark for at sætte fokus på de mange børn i 3. verdenslande, som har brug for hjælp. Børn som lever under kummerlige forhold – uden skolegang, mad, bolig og uden forældre.
Disse børn skal være drivkraften for en bedre udvikling i deres hjemlande, og det skal de rustes til at klare med uddannelse og ordentlige levevilkår. Danmission er en folkekirkelige missions- og hjælpeorganisation, og de penge, som Danmission indtjener på rickshaw-turen går til skolegang og sundhedsprogrammer for Fremtidsbørn, som er organisationens børneprojekter i 3. verdens lande.
Rickshawen slutter sin tur til pinse i København den 7. juni 2003. Her vil gadepræst Ellen Gylling holde gudstjeneste med sang og musik fra forskellige steder i verden og herigennem give udtryk for, at vi alle hører sammen og har ansvar for hinanden.

De får hjulene til at trille

Det er mange frivillige i Danmission, der sørger for aktiviteterne rundt omkring i byerne på cyklens rute. Her vil være boder og festlige indslag med musik og anden underholdning, og kendte folk fra lokalområderne bidrager til arrangementet med taler, deltagelse i cykelralley eller andet til fordel for børnene.
Læs mere om ruten på: www.danmission.dk