Calle Thams ny formand for Hoptrup Højskole

Tidl. KFUM-sekretær Calle Thams har afløst Agnethe Refshauge Nielsen fra Kolding som formand for Hoptrup Højskole.
Agnethe Refshauge har siddet 20 år i bestyrelsen heraf de 17 år som formand.
– Hoptrup Højskole er nu inde i en positiv gænge, skolens bygninger og omgivelser er i velholdt stand, der er en god tilslutning til skolens kurser, en velfungerende medarbejderstab og et dynamisk forstanderpar, siger hun.
Som ny formand blev Calle Thams fra Aabenraa enstemmigt valgt. Calle Thams har siden 1983 været medlem af bestyrelsen.
– Jeg har siddet i bestyrelsen i hele Agnethe Refshauges formandsperiode og vil fortsætte den linie som er lagt, bakke op omkring de initiativer, der er taget og så i øvrigt arbejde ihærdigt for, at Hoptrup Højskole er i blandt de højskoler, der overlever den nuværende generelle krise, der er inden for højskoleverdenen, for Hoptrup Højskole har med sit værdigrundlag noget at byde på – også ind i det nye årtusinde.