Dansk evangelist holdt foredrag på norsk bar

Christian Hedegaard holdt en fordragsrække om Åndens magt i en bar i Oslo forrige uge- Til sidst var der ikke en eneste hedning tilbage! Sådan beskriver Tony Wangdu fra ”Pure Ministries” i Oslo effekten af Christian Hedegaards ”foredrag” om Åndens magt på Blue Moon Bar i Oslo centrum d. 16.-19. april.– Vi så mange mennesker komme til tro på Jesus, og mange blev døbt med Helligånden og talte i tunger, fortsatte han den daglige rapportering på www.evangelist.dk.
Pure Ministries er en kristen organisation, som har hjulpet Christian Hedegaard med at uddele hans bog ”Sejr over Dæmoner” i norske fængsler. Christian Hedegaard rejste til den norske hovedstad på eget initiativ sammen med Evangelistteamet og lovsangsleder Lena Løbner.

Bad for syge på TV

Den anden aften drog han efter mødet i baren til Drammen, hvor han skulle medvirke i et tv-program og bede for syge direkte på skærmen.
– Christian bad for folk, og bønnesvarene begyndte at strømme ind, fortæller Tony Wangdu. – En dame ringede ind, som havde været sengeliggende og meget gangbesværet. Hun havde fået sin mand til at ringe sit bedeemne ind til tv-stationen og få minutter senere, efter at have lagt hænderne på tvskærmen under forbøn, ringede hun tilbage, fuldstændig vild og totalt helbredt.
Dagen efter fortsatte møderne i Oslo-baren, som blev pakfuld af mennesker, nogle kom helt fra Sverige. Mødet varede dog så længe, at forbønnen måtte fortsætte på fortovet uden for bagefter. ”Åndens magt” er et stramt mødekoncept for at nå åndeligt søgende. Det består af alternativ lovsang, foredrag og efter en kort pause forbøn for dem som selv vil ”mærke Åndens magt”. Her i Danmark har konceptet vist sig velegnet til at nå mennesker i New Age miljøet.