Frelsens Hær lovlig i Rusland

Nu er Frelsens Hær i Moskva anerkendt som lovlig religiøs organisation.Byretten i Moskva bekræftede forrige mandag konstitutionsdomstolens kendelse fra sidste år, der slog fast, at en organisation ikke kan forbydes, blot fordi den er registreret på en forkert måde, skriver Nya Dagen. Byretten besluttede ikke at efterkomme en anke, og derfor er Frelsens Hær nu anerkendt som en lovlig religiøs organisation i Rusland.
– Vi er meget glade, siger Miena Azanesov, Frelsens Hærs regionale officer. – Det har vi bedt for længe.
De langtrukne forhandlinger har skadet Frelsens Hærs goodwill i landet og udmattet medarbejderne. Men nu skulle beslutningen kunne lette arbejdet med uddeling af mad og tøj blandt de fattigste i Ruslands hovedstad.
Frelsens Hær har arbejdet i Moskva siden 1992.