Fald i gaver til IM – akut behov for 4,1 mio.

ndre Mission oplevede et fald i budgetterede gave-
indtægter på næsten 400.000 i novemberIndre Missions Tidende kunne ellers fortælle om ekstra gaveindtægter på over 1 million kr. i første halvår af 2002. I 3. kvartal lå gaverne på niveau med sidste år.Men stigningen toppede og administrationschef Henning Hansen kunne notere et fald på forventede gaver i november på 400.000 kr.
– Derfor mangler Indre Mission nu 4,1 mio. kr. i at nå det budgetterede gavetal for i år, oplyser han til Indre Missions Tidende.
Administrationschefen retter derfor „en alvorlig appel“ til Indre Missions venner om at betænke Indre Mission med „en rigtig god julegave“.
Indre Mission har satset en gavefremgang på 2 mio. kr. i 2002. Skal denne nås, forudsætter det en samlet stor og ekstraordinær opbakning, oplyser IM’s økonomiafdeling.
I første halvår indsamlede missionsforeningen 7,5 mio. kr. – en stigning på 1 mio. i forhold til året før. Med appellen håber administrationschef Henning Hansen på yderligere en ekstra million i 2. halvår af 2002.