LM har brug for 5 mio. inden årets udgang

Luthersk Missionsforening mangler stadig en tredjedel af det årlige budgetLuthersk Missionsforenings hovedkasse har et budget på 14,2 mio. kr. Generalsekretæren appellerer om et ekstra løft på 5 mio. for at få enderne til at mødes.LM har et omfattende missionsarbejde i bl.a. Tanzania. Generalsekretær Leif Rasmussen sammenligner dagens missionsfolk med de kristne på Ny Testamentes tid:
– Nogle måtte sendes med evangeliet. Kaldet og sendt af Herren. Men også i høj grad kaldet og sendt af en del af den troende menighed, der som missionfolk har et medansvar for, at Guds rige udbredes på denne jord.
– Sådan har det været de sidste 2000 år. Og sådan er det i dag, siger Leif Rasmussen.
– Nogle er udsendinge på fuld tid, men som missionsfolk er vi sammen om at sende, lyder det i en appel til LM’ere over hele landet.
Luthersk Missionsforening findes lokalt i alt 109 steder rundt om i landet – i missionshuse, på mødepladser eller i private hjem.