Vil arrangere rejse til Benny Hinn i Berlin

Der sker normalt mange vidunderlige helbredelser på massemøder med den armensk-canadiske evangelist Benny Hinn.Mange danskere har efterhånden set Benny Hinns faste programmer på kristne TV-kanaler eller læst hans bøger.
Og mange har fået lyst til at deltage på et af hans møder.
Det bliver der en chance for nu. Benny Hinn kommer til Berlin fredag-lørdag den 29. og 30. august. Det foregår på Am Falkplatz, som ligger i Nord-byen af Berlin, og portene åbnes i god tid før møderne kl. 19.
Der er ikke langt fra Danmark til Berlin, men hvis man ikke selv kan komme derned, så er der håb forude.
Max Nielsen fra Pinsekirken i Odense er nemlig gået i gang med at arrangere en busrejse til møderne. Det holdt han et forberedelsesmøde om i kirken i Odense onsdag. På søndag vil han orientere menigheden ved gudstjenesten. Det er dog ikke Pinsekirken, der arrangerer, oplyser Max Nielsen.
Man kan læse mere om arrangementet i Berlin på den tyske hjemmeside: www. ambassadorsministries.org