Et kærlighedsbrev

Barry Adams skrev „Et kærlighedsbrev fra Gud“ til trøst for mange efter terroragrebet d. 11. september. Han kommer til Danmark d. 13.-14. september.I dag er det 2-årsdagen for de tragiske begivenheder i New York d. 11. september 2001. I tiden derefter fandt mange traumatiserede amerikanere trøst i et enkelt budskab om Gud Faders kærlighed udformet i et brev kaldet ”Father’s Love Letter” eller ”Kærlighedsbrev fra Far”.
”Father’s Love Letter” er en række parafraserede skriftsteder sat sammen til et kærlighedsbrev fra Gud, som Barry Adams tilbage i 1999 blev inspireret til at sammensætte.
Barry Adams er nu for første gang i Danmark og medvirker lørdag aften d. 13. september ved et friluftsmøde på Christiania, søndag formiddag d. 14. september ved gudstjenesten i Frikirken på Havnen og samme eftermiddag i Amager Kristne Center.
Kærlighedsbrevet kan bl.a. læses på Udfordringens hjemmeside www.udfordringen.dk.