Et nyt Pensacola?

En vækkelse er brudt løs i Californien
Der rapporteres om helbredelser og mirakler fra en lille kirke i Californien. Folk strømmer til helt fra England og New Zealand. En kampagne, som kun skulle have varet 2 uger, fortsætter stadig. Måske er der tale om en ny ”Pensacola-vækkelse”.

Joe Cicchino

I Jubilee Christian Fellowship i den californiske by Tulare er hverdagen i hvert fald blevet noget anderledes, siden evangelist Joe Cicchino startede sin kampagne.
– Kirken er blevet en rensende kilde, oplyser evangelisten til det amerikanske magasin Charisma. – Det handler ikke kun om helbredelser, men om omvendelse, genoprettelse, forsoning og en bevægelse hen imod Guds hjerte af betingelsesløs kærlighed.
Over 400 mennesker rapporteres omvendt på 2 måneder. Rygter om helbredelser og mirakler har vakt de lokale mediers interesse i byen med de 40.000 indbyggere.
Jubilee-kirkens pastor Ken Bowman fik allerede i september sidste år en profeti om, at hans menighed på 50 medlemmer skulle opleve en ”besøgelsestid”, hvis effekt ville sprede sig verden rundt.
Måske er dette opfyldelsen. Hver aften stimler i hvert fald 200 mennesker sammen i den lille kirke, hvor der angiveligt ikke er nogen prædiken, ingen kollekt og ingen præsentation:
– Guds nærvær er bare så intenst, forklarer evangelist Joe Cicchino, der er uddannet ved Ray McCauleys Rhema Bible Training Centre i Sydafrika og ordineret af Rodney Howard-Browne, kendt fra den såkaldte lattervækkelse først i 90’erne.
Pensacola var i lighed med Tulare en ukendt by, indtil en lignende omvendelses-vækkelse brød løs i pinsekirken Brownsville Assembly of God. I løbet af ca. 5 år blev millioner mennesker fra hele verden omvendt og fornyet gennem vækkelsen, hvis primære redskab var evangelisten Steve Hill.