Komiker gi’r 1/4 mio. til Afrika

Komiker og journalist Anders Lund Madsen vil ”sprede positiv energi” til de sultende i Afrika.Derfor har han gennem sit firma, Medieemperiet Anders Lund Madsen, også forkortet M.A.L.M, valgt at give et bidrag på en kvart million kroner til Folkekirkens Nødhjælp.- Jeg vil gerne give nogle af de penge videre, som jeg har tjent på at lave reklamer, til nogen, som har brug for dem, siger han.
Bidraget vil gå til hjælpearbejdet i det sydlige Afrika og projekter, der skal afhjælpe sultkatastrofen i Zimbabwe, oplyser bladet NØD fra Folkekirkens Nødhjælp.
Sidste år vandt Anders Lund Madsen og hans bror, hjerneforskeren Peter Lund Madsen, en million kroner i en tv-quiz. Brødrene gav pengene til Folkekirkens Nødhjælp og overrakte dem i Zimbabwe.
– Det at jeg har oplevet sulten i Zimbabwe giver mig et ansvar for at gøre noget ved det, siger Anders Lund Madsen og tilføjer med et grin:
– Jeg tror ikke på Gud, men hvis der nu alligevel skulle eksistere en, tager han det vel heller ikke ilde op, at jeg har givet penge til de fattige.