Lederskifte i OM

1.670 repræsentanter fra hele verden var samlet i Keswick i England for at overvære det historiske lederskifte i Operation Mobilisering (OM), hvor grundlæggeren George Verwer gav over til til næstkommanderende Peter Maiden.

Peter Maiden

Verwer, som allerede for fem år siden annoncerede sin planlagte afgang som international leder, vil fortsætte med at rejse rundt og inspirere til øget missionsindsats, som han har gjort det de sidste 47 år. Sammen med sin hustru Drena har han startet et projektfond til støtte for en verdensvid udbredelse af evangeliet.
Operation Mobilisering har over 3.000 medarbejdere i 90 lande.
Ved generalforsamlingen udfordrede den nye OM-leder Peter Maiden forsamlingen til at signere „OM Keswick Manifesto“, en erklæring om at forny sit standpunkt for Jesus Kristus, for spredning af evangeliet og til selv at leve i hellighed.