Polske protestanter forfølges

Ifølge den svenske forening, Martyrkyrkans Vänner, som støtter forfulgte kristne, er polsk politi begyndt at undersøge protestantiske kirker i Polen for at notere sig lederne, medlemstal og såkaldte „antisociale tendenser“.
I en polsk avis er mange evangeliske kirker fornylig blevet anklaget for at være „destruktive sekter, som truer samfundet“, en sprogbrug som genkendes fra andre dele af Europa. At religionsfriheden således krænkes, kommer bag på de evangelisk kristne i Polen.
Ovenstående oplysninger er fra det svenske kristne ugeblad „Världen idag“ 16.5.03.
Det ville være rart, om man i stedet for at bekrige hinanden inden for kristendommen, ville holde sammen imod den meget større ukristelige fjende, som hedder islam.
(Forkortet, red.)

G.Johnsen
Kvarnaholm
SE-8791 Strömsnäs