Charles Ndifon i København

– Det er en ære at være tilbage i København, vores yndlingsby, siger Charles Ndifon.

Pressemødet med Charles Ndifon blev holdt på Hotel Palace i København.

– Vi holder specielt af København og Danmark, fordi der er sket så mange vidunderlige mirakler her.
– Gud elsker denne nation. Og folk vil komme fra andre nationer for at blive helbredt her. Vi ved, at det også vil ske denne gang, for Gud vil bekræfte sit ord.
Ndifon er til pressemøde på Palace Hotel på Rådhuspladsen i forbindelse med tre dages møder i KBCs nye lokaler på Slotsherrensvej 107 i Vanløse.
Ndifon, der oprindeligt er computeringeniør, viser fotos og videoklip på sin bærbare PC fra de seneste besøg i Mongoliet, Fillippinerne og Finland. Vi ser også billeder fra møderne i Århus, hvor en kvinde kom med iltflasker efter en lungekollaps, men kunne ånde normalt og uden iltflaske efter forbøn.

En mand har fået at vide af lægen, at han er uhelbredeligt syg af kræft i maven. Han har ingen appetit, og ingen smagssans mere. Nu er han kommet til møde. Efter at Charles Ndifon har bedt for ham i Jesu navn bliver der hentet noget mad og manden spiser med god appetit, mens TV2 interviewer ham
TV2 er med

Et hold fra TV2 deltager i pressemødet og i aftenens møde – hvor bl.a. fotografen blev helbredt i ryggen!
De forbereder et advents-program om helbredelse.
Som sædvanligt er der hundredevis til møde, og mindst halvdelen er til forbøn, og mange bliver synligt helbredt, mens andre må afvente en undersøgelse for at få testet deres helbredelse.
Flere kommer faktisk fra udlandet, som det tidl. er profeteret af flere at det vil ske (bla. af Todd Bentley i Herning).
En dansk mand er netop kommet fra Sydafrika samme dag for at blive helbredt for hjerneskade efter 2 måneder i koma. Han kan ikke se til siden (tunnelsyn) og går vanskeligt. Men efter forbøn ser han normalt og går bedre. Nu skal benene opøves igen. Manden er fuld af lovord om, at Ndifon „er den bedste“. Men Charles Ndifon afviser konsekvent fristelsen til at tage æren og fastslår, at det er Gud, der handler. – Den første kristne kirke bad for de syge, og det burde være en naturlig del også i dag.
Vi gør det, og vi nyder at sætte mennesker fri af Satans plager. For „Derfor blev Guds søn åbenbaret: for at tilintetgøre Djævelens gerninger.“ 1 Johs. brev 3,8.
En kirkelig medarbejder fra DR radio spørger til dem, der ikke bliver helbredt. – Kom igen! Du går også til læge flere gange, hvis du ikke bliver helbredt. Helbredelse handler nemlig meget om, hvad vi tænker om Gud. Desværre er mange kristne fyldt op med en teologi, som hindrer dem i at tage imod. Hvis én så ikke bliver helbredt, tror de alt er galt. Modsat folk udefra, de synes det er fantastisk at bare én bliver helbredt!