Etta Cameron til Blåhøj

Betania Kirkecenter og Blåhøj beboerforening inviterer til gospelkoncert med Etta Cameron søndag aften d. 19. oktober.Den store pinsekirke i den lille landsby ved Brande har inviteret den legendariske gospelsangerinde for at komme ud i nye cirkler i det midtjyske. Og Cameron er jo kendt – og elsket af mange. Hendes eget band „The Etta Cameron Jazz Band“ og gospelkor „The Voices of Joy“ er kendt bl.a. gennem tv, og hendes gospel workshops trækker fulde huse landet over. Hun giver fast sangundervisning på universitetet i Lund samt på Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor hun har været ansat som professor siden 1996. I 1997 fik hun af Dronnning Margrethe overrakt Ridderkorset af Danmark.
Etta Cameron er født på Bahamas, emigrerede med familien til USA, hvor hun begyndte sin karriere i et kirkekor, inden hun som ung flyttede til København.