Kommentar til Gitte Nors – Randers

Kære Gitte Nors.
Jeg læste dit læserindlæg i Udfordringen nr. 40/side 14 – den 2. oktober 03. Du kaldte indlægget „Det er ubegribeligt“.
Dette læserindlæg kan du ganske simpelt IKKE være bekendt!
At du har dine private holdninger til Helligånden/barnedåben/præster, der frygter for at miste præstegård og stillinger osv…er din egen sag! Men at du offentligt og i et usædvanligt skingert sprog, nedgør kristne med en anden holdning end din på en så arrogant måde, som det var tilfældet i dit indlæg, – ja, jeg synes næsten, at du må have gjort dig umage for virkelig at „ramme så mange som muligt“ – det er virkeligt ukærligt, for at sige det mildt! Jeg synes, du burde tage afstand fra dit indlæg i al offentlighed her i Udfordringen – så hurtigt som muligt! Bed dine kristne brødre og søstre i alle lejre – fri- som folkekirke – om tilgivelse.
Med dette læserindlæg ønsker jeg ikke at indgå i nogen form for polemik…..

Christian Jochimsen
Allesøvej 15
2750 Hvidovre