Fremtidens ledere i Kolding

Der er temauger om fremtidens ledere 23.-29. november på International Apostolsk Højskole (IAH) i Kolding.

Ken McGreavy

Underviser er Ken McGreavy, som har været involveret i fuldtidstjeneste i mere end 30 år. Han har en international tjeneste som lærer på Bibelskoler, i kirker og ved lederkonferencer. Derudover tjener han også med en stærk profetisk salvelse og bringer helbredelse og forløsning til mange mennesker. Han kommer sammen med sin søn, Tim, som bliver trænet af Ken.
Sammen viser de, hvordan man kan udvikle fremtidige lederes potentiale.
Peter Prothero vil også undervise på temaugen. Han er ansvarlig for lederskolen på IAH og har igennem femten år været menighedsleder; ved siden af det har han en omfattende erfaring som konsulent og underviser i erhverssammenhænge. Han vil med sin provokerende stil udfordre deltagerne til at nå nye niveauer i tro og i personlig udvikling.