Tak til Gitte og Torben

Jeg skriver for at takke Gitte og Torben Lunding Hansen, for at fortælle om deres smertefulde oplevelse i Udf. nr. 44. Jeg har en søsater og svoger, som for snart tre år siden oplevede, at måtte sige farvel til deres datter. Min søster var gået tiden ud, men måtte føde et dødt barn. Jeg er mor og mormor, og kan slet ikke sætte mig ind i, hvad det vil sige at miste sit barn. Men jeg fik det alligevel tlt ind på livet, da vi mistede Lisa. Jeg er taknemmelig Gud for jeg har kunnet bbede for min søster og svoger, som midt i sorgen også måtte opleve noget svigt, men Gud er jo en nådig Gud. Smerten er der jo stadig, som I også beskrev. De har oplevet, at få en dejlig dreng,to or efter. Men jeg er glad for, at I valgte at dele dette med os andre. Der sidder jo ganske sikkert andre i samme situation i dette land. Gud velsigne jer.

Ena Jørgensen
Højvangshaven 195
6700 Esbjerg