Vi er alle i samme båd…

Der er krig i Irak. Supermagten USA havde været udsat for en grusom terrorhandling og sammen med dets allierede gik man i krig mod terror, idet man frygtede en endnu værre terror.
Man fik da også væltet tyrannen, men kampene fortsætter med blodig terror fra en usynlig fjende. Terrorens baggrund er den samme: Arabernes (Islams) had til Israel og til den frie, såkaldte kristne Verden.
“I dag slagter vi lørdagsfolket, i morgen slagter vi søndagsfolket”, stod der skrevet på plankeværker i Bethlehem for få år siden. Trods en så tydelig bekendelse lefler BU stadigvæk for araberne og lader en „undersøgelse” godtgøre, at 59 % af befolkningen anser Israel som den største trussel mod verdensfreden og ordinerer toldvæsenet at disfavorisere israelske varer.
Var det ikke snart på tide at erkende hvem, der er vore venner, og hvem, der er vore fjender i Mellemøsten. Var det den erkendelse præsident Bush gav udtryk for forleden, da han erklærede, at USA vil „gøre op med 60 års forfejlet politik i Mellemøsten”?
Det er værd at lægge mærke til, at den aktuelle terror er kun, hvad Israel har måttet leve med i hele dets eksistenstid. Den markerer med al tydelighed, at den såkaldte frie Verden og Israel er i samme båd. Det blev med kraft bekræftet ved selvmordsbomberne mod de to synagoger i Istanbul forleden.

Jørgen Grønbæk
Bådsgårdsvej 92, Hald
7840 Højslev