Åbent brev til Tove Fergo

Kære Tove Fergo !
Hvordan kan du som kristen præst og kirkeminister hilse troen på Odin og Thor velkommen?
Som kristen må du vide at Jesus siger: Jeg er vejen, sandheden og livet, – samt: Ingen kommer til Faderen (Gud) uden gennem mig, – og: der er ikke frelse i noget andet navn, end navnet Jesus Kristus, for der er ikke under himlen eller på jorden givet mennesket noget andet navn, hvori der er frelse, end navnet Jesus Kristus, – hvorfor hilser du så alle andre forsøg velkommen?
Fra Guds undervisning af Ezekiel ved både du og jeg, at Gud hader blandingsreligioner, og at han ikke accepterer nogen ved siden af, eller nær sig, jvf: Jeg er Gud ellers ingen !
Fra Biblen – Johs.åb. – ved du, at det sidste bedrageri, før Guds direkte indgreb, er et stort religionsblanderi kaldet Babylon du store, moder til verdens skøger (frafaldne trosretninger) formentlig den påstand, at alle religiøse veje fører, ikke bare til Rom, men også til den samme Gud !- Hvorfor vil du være med til at bygge dette bedrag op ? Du har et gigantisk ansvar, og bliver endda betalt for det, læs dog din Bibel og bekend dig til Gud, før du taler og træffer afgørelser, som ikke blot har betydning for dig selv, men for hele landets befolkning !
Tror du ikke på Elohim: – Gud den almægtige, Jesus Kristus og Helligånden? Hvis ikke, så er der jo en forklaring der, – men hvis du gør så vis det i dine handlinger !

Hilsen med undren,
Jan Mikael Stensman
jami@paradis.dk