Jesus og Josefine – propaganda?

Jeg sidder og ser nyheder på TV2, og de omtaler al den tumult som julekalenderen har vagt. Nogle har sendt breve osv. ind hvor de hævder at julekalenderen er propaganda.
Hvad i alverden er det lige der foregår? Propaganda er sådan noget som det Hitler brugte til at fremme Nazismen og antisemitismen under anden verdenskrig. Hvad er det der får folk til at påstå, at denne julekalender er i samme kategori som det?
En person som har den holdning at Jesus og Josefine er propaganda, men samtidig ikke har noget imod Nissernes Ø, har da vakuum mellem ørene. Hvis logikken er at man pådutter børnene en tro, hvad så med troen på nisser og julemanden? Hvordan kan det være bedre at tro på julemanden end på Gud? Sådan er det i Danmark i dag. Man må ikke ”pådutte” børn en tro på Gud, men Harry Potter, Pokemon og Julemanden er der ingen der stiller spørgsmålstegn ved
Endvidere er jeg temmelig sikker på, at de samme personer som mener Jesus og Josefine er propaganda selv holder jul. Hvilket hykleri! Julen er jo en fejring af Jesu fødsel! De vil sikkert også gerne døbes, konfirmeres og giftes. Hvis ikke vi ”propagandere” for kristendommen, er Danmark ikke et kristent land om ti til tyve år
Jack W. Jensen
Randers