Randrusianske helbredelser

Den første konference nogensinde i Cornerstone Church i Randers bliver afholdt til februar næste år. Konferencen hedder på godt dansk Healing School og byder på undervisning af pastor Jerry Breeden fra USA. På Breedens møder bliver mange helbredte – særligt ser man mange rejse sig fra deres kørestole. På konferencen vil han tale om helbredelse generelt og specifikt om helbredelser i folks private hjem.
Baggrunden for, at Cornerstone Church holder konferencen, er bl.a. et profetisk ord af den canadiske præst Todd Bentleys profetiske ord om Danmark, hvor han fx sagde: „Hele det danske land vil være kendt for helbredende kraft, og folk fra udlandet vil sige: Hvis vi kan komme til det land, Danmark, så vil vi blive helbredt“.
Det oplyser Cornerstone Church i deres invitation til konferencen, som holdes i Underværket i Randers.