Tove til bøn med præsident Bush

Tove Videbæk fra Kristendemokraterne får nu mulighed for at bede sammen med bl.a. USA’s præsident Bush!Tove Videbæk er nemlig inviteret med til „National Prayer Breakfast“ årlige samling i Washington DC fra den 3.-8. februar. Højdepunktet er et stort morgenmads-møde torsdag d. 5. februar kl. 7.30 på hotel Hilton i Washington DC.
Her kommer der kristne ledere fra hele verden. Der er tradition for at USA’s præsident deltager i frokosten. I år vil både præsidenten og vicepræsidenten deltage.
I indbydelsen står: „Historisk har ledelsen i vort land altid vendt sig til den almægtige Gud for at få styrke og ledelse. I denne ånd har de medlemmer i USA´s Senat og Repræsentanternes Hus, som mødes i morgenmads-grupper for at styrke venskab, bede og rådgive hinanden, etableret det årlige National Prayer Breakfast specielt for at søge Guds ledelse så vel som at styrke vor tro og forny  overgivelsen af vor nation og os selv til Gud og hans mål.“
Mødet har været holdt siden 1952 og indbudt især parlamentarikere, ministre og ambassadører fra ca. 160 lande.