Paul Wright: Fly Away

Det er Paul Wright’s debut. Jeg skal prøve at være sød… Det er ikke fordi den direkte er dårlig, den er bare lidt ligegyldig. Det er vist meningen den skal gå for at være en „kristen“ udgivelse. Men jeg har ledt meget længeefter det kristne budskab og de kristne tekster. Var den derimod tænkt som en ikke-kristen cd, var den tættere på at „holde“, – og så alligevel ikke. Nærlæser du teksterne, tror jeg du vil give mig ret. Den ene ligegyldige sætning efter den anden, blandet med endeløse gentagelser.
I bund og grund er det en pop/rock-cd, men du finder også andre stilarter. Heriblandt lidt rap, R&B, soul, funk, sågar lidt jazz. Når den sniger sig op på en middel karakter, er det fordi jeg alligevel har fundet nogle få af numrene interessante. På et tidspunkt lod jeg mig næsten henrive til dc Talk-højder, men jeg kom hurtigt ned igen.
– Hvad jeg ikke lige havde set, da jeg skrev ovenstående om „dc Talk-højderne“ var dette… Grundlæggeren af Paul Wright’s pladeselskab Gotee Records er selveste Toby Mckeehan, medlem af dc Talk. Der kan man bare se, så er der ikke noget at sige til, at den ligger lidt i den retning. Toby Mckeehan er ikke kun producer, han har også været med til at skrive nummeret West Coast Kid. Første gang Paul og Toby mødtes var efter at Paul var færdig på college. Dengang var han med i bandet Frunt Row Joe, med hvem han indspillede fem numre til en EP. Denne EP kom til Gotee Records og Toby Mckeehan, og dermed var vejen banet for Pauls karriere.
Det skal ikke udelukkes at DU vil kunne lide den, slet ikke, det er bare ikke lige mig. Jeg håber du vil give den en chance!

Karakter: 8