Derek Webb I See Things Upside Down


Derek Webb udfordrer igen alle kristne til at leve op til deres kald. Du vil ikke være i stand til at lytte til dette imponerende album uden at stille spørgsmål ved dine forudfattede meninger om kristendom, så vel som tilstanden i din egen sjæl.
“T-shirt” er specielt stikkende, da den oplister mange af de hårdhjertede handlinger og overbevisninger, kristne er kendt for (så som selvretfærdighed og fordømmelse), mens den bønfalder os for at vende tilbage til Bibelens bud om at elske.
Men Derek kaster ikke bare med sten på defekterne af vores organiserede religion. Han kaster også spotlight på de ting i hans egen sjæl, hvor han kommer til kort. Han viser det hele i “I Repent”, hvor han tilstår sit syndige væsen (dovenskab, sikkerhed, selvhøjtidelighed).
Overraskende ofrer Derek Webb ikke kraften i sangen for sit budskab, og albummet er ikke trist at lytte til. “The Strong, the Tempted, & the Weak” og “Lover Part 2” pulser af livlig energi. Hans evne til at kombinere fængende kor med indsigtsfulde tekster garanterer, at du bliver i musikken, til cd’en er slut.
Man føler, at Derek Webb efterlod en del af sjælen på gulvet til optagelserne af denne cd. Han giver lytterne en gave. Der er ingen falskhed her, kun et gennemsigtigt ønske om, at vi må bøje vore knæ i tilbedelse og omvendelse.