The Crabb Family Driven


De har vundet talrige priser. Driven har givet dem prisen for bedste album i kategorien bluegrass/country/southern Gospel album.
Nogle af numrene minder mig om Bob Carlisle. Særligt sangen Forever, hvor jeg med det samme kom til at tænke på Bob’s Butterfly Kisses. Det er så ikke for at kritisere dem, at jeg siger det, men mere for at give et indtryk af deres sound. Sangene er fortællende på deres egen måde, man fornemmer, at de har et budskab, de gerne vil fortælle og ikke bare synge.
Alle sange på nær én er skrevet af Gerald Crabb, der er faderen i The Crabb Family. Hele familien er engageret i musikbranchen og har været det i mange år. Forældrene er også ofte med bag scenen, når de efterhånden store børn er ude at optræde.
Mit absolut yndlingsnummer fra Driven er A Soldier On His Knees. Den bliver sunget af Adam Crabb. Han har en fantastisk stemme og sammen med backingsangen fra Aron og Kelly skaber den bare en helt fantastisk stemning.
Dette er et stort Gud-hengivent album, der fortjener en chance. De synger rigtig godt, men om det er en sound, der lige vil fænge i Danmark, er jeg i tvivl om.