Kristne ud på gaderne for at vise Guds kærlighed

Fra den 28. april til 1. maj vil tusinder af kristne lave et massivt fremstød for at nå mennekene i storbyen Toronto i Canada. ‘Baggårds-prædikanten’ Todd Bentley, som er tidligere narkoman, inviterer kristne fra hele verden til at være med til „Canada Ablaze“. Han var sidste år i Herning.
– Vi har valgt Toronto til det første af fire korstog i 2004, fortæller Todd Bentley. Han henviser til, at Paul Cain, som spillede en stor rolle som profet i Vineyard for år tilbage, har profeteret, at der skal komme en ny åndelig bølge til Toronto og til hele verden. For godt 10 år siden udbrød Toronto-fornyelsen, som har berørt hundredtusinder, der gennem årene er kommet til Toronto fra hele verden. Udfordringen arrangerede i 90’erne grupperejser derover. Men nu kommer en ny bølge:
„Guds flod vil blive dybere“ profeterer Paul Cain med henvisning til Ezekiel 47, hvor der står om tempelkilden, der bliver til en større og dybere flod. Livet bringer liv til alle, det berører.