Ndifon i Hillerød

Omkring 100 mennesker tilmeldte sig et Alphakursus
og 259 tilgendegav skriftligt at de tog imod Jesus
på mirakelmøder i HillerødEndnu en gang trak den nigerianske helbredelsesevangelist Charles Ndifon fulde huse. Mange blev helbredt for både fysiske sygdomme og psykiske lidelser i sidste uge under en femdages kampagne i Frederiksborghallen i Hillerød fra onsdag den 17. marts til og med søndag den 21. marts.

En døvstum fik lidt af sin hørelse og begyndte at sige lyde. Flere mennesker smed også cigaretterne da Charles Ndifon i Jesu navn befalede, at de måtte blive sat fri fra trangen til at ryge. Arkivfoto

En massiv annoncekampagne for 70.000 kr. i den nordsjællandske presse og de københavnske gratisaviser Urban og MetroXpress bar frugt.
Der kom mellem 5.000 -6.000 mennesker til møderne. Nogle kom endda fra Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Færøerne for at søge helbredelse. På hvert møde tilkendegav flere hundrede mennesker, at de var førstegangsbesøgende.
Missionsorganisationen Evangelist trak det store læs med arrangementet godt hjulpet på vej af Hillerød Menighedscenter og Helsingør Frikirke fra Apostolsk Kirke samt Pinsekirken i Hillerød.
– Det har været fantastisk, vi har aldrig oplevet og set noget lignende her i Hillerød. Vi har set så mange mirakler, fortæller frikirkepræst John Vang Jørgensen, Hillerød Menighedscenter.

Deltage i Alphakursus

De tre kirker har fordelt svarkortene fra kampagnen mellem sig og er allerede godt i gang med opfølgningsarbejdet. 259 af kampagnens deltagere har personligt tilkendegivet på et svarkort, at de har taget imod Jesus, 94 personer har krydset ja tak til at deltage i et Alphakursus og 350 af deltagerne ønsker besked om lignende arrangementer en anden gang.
– Vi får travlt, men det er vi kun glade for. Alle tre kirker begynder Alphakursus i løbet af få uger. Vi starter i næste uge, oplyser John Vang Jørgensen.

Bøn mod depression

Missionsorganisation Evangelist nævner nogle af de mange helbredelser under kampagnen på deres hjemmeside:
– En kvinde, som ikke havde kunne løbe i seks år, begyndte at løbe rundt i hallen, og efter hende fulgte flere kørestolsbrugere. Gigtsmerter og andre smerter forsvandt, og folk kunne berette om, hvordan de oplevede fysisk varme i deres krop som tegn på helbredelse.
– Mennesker blev helbredt for sclerose, ondt i knæet, fik bedre syn og hørelse. En mand, som havde haft piskesmæld i 18 år, blev helbredt, og en anden mand blev helbredt for en hofteskade efter en skiulykke for tre år siden.
– En aften kaldte Charles Ndifon mennesker frem med depression. Mange oplevede umiddelbar lettelse, glæde og fred.