Hjælp til head-hunting i menigheden

Willow Creek-samarbejde sætter fokus på nådegaver og tjenester
Hvordan finder man den rette person til den rette opgave i menigheden? Det spørgsmål vil nordmanden Jarle Skullerud forsøge at besvare ved et seminar i Århus på fredag.

Undervisningskonsulent Jarle Skullerud.

Seminaret „Netværk – gavebaseret tjeneste“ henvender sig til præster og ledere, som ønsker øget opmærksomhed omkring den enkelte kristnes nådegaver.
Alle kristne er udrustet med særlige evner og nådegaver til at varetage opgaver i menigheden. Derfor er det helt afgørende for menighedens liv og vækst, at den enkelte kristne finder sin rette plads i menigheden. Lykkes det ikke, går det ud over hele menigheden.
Det er først og fremmest den enkelte kristnes ansvar at finde frem til sin særlige nådegave. Men mange har svært ved at tænke i nye baner om sig selv. Og i nogle tilfælde forhindrer janteloven kristne i at gøre det, de er bedst til, fordi de nødig vil fremstå bedre end andre.

Opstiller tjenesteprofil

Derfor vil undervisningskonsulent Jarle Skullerud fra Willow Creek i Norge opfordre deltagerne til at stille sig selv fire personlige spørgsmål:
Hvad brænder jeg for? Hvad tror jeg, Gud har udrustet mig til? Hvilke tjenester har jeg det bedst med? Og hvordan kan jeg bedst tjene fællesskabet?
Ud fra svarene kan man opstille en tjenesteprofil og dermed pejle sig ind på, hvilke konkrete tjenester, der passer til den enkelte kristnes evner og nådegaver.
Seminaret vil dels bestå af undervisning, dels af gruppesamtaler og individuelle opgaver. Yderligere oplysninger og tilmelding findes på www.willowcreek.dk
Seminaret finder sted fredag den 21. maj i Pinsekirken i Århus. Et tilsvarende seminar var planlagt lørdag i København, men det er blevet aflyst, oplyser Willow Creek Danmarks hjemmeside.